Jaguar Maasland
 
Jaguar Financial Services

FINANCIËLE PRODUCTEN VOOR BEDRIJFSWAGENS

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

BEDRIJFSWAGENS KOPEN, LEASEN OF HUREN

Jaguar staat voor stijl en elegantie, rijplezier en kwaliteit, kracht en comfort. En dat geldt evenzeer voor de professionele gebruiker. Een bedrijfswagen of directiewagen kopen, leasen of huren? We begeleiden u graag om de juiste beslissing te nemen, of het nu gaat om een elektrische of hybride bedrijfswagen, nieuw of zelfs tweedehands. Het kan allemaal.

Op financieel vlak zorgt Jaguar Financial Services voor een optimale service die het merk waardig is. Jaguar Financial Services biedt u de keuze uit verschillende producten, precies op maat van wat u nodig heeft als professional. Rekening houdend met uw wensen stelt Jaguar Financial Services u verschillende financieringsformules voor, gaande van traditionele financieringen (Classic of Flexifin) tot Financiële Leasing of Renting. De bij bedrijven zeer populaire full-service langetermijnverhuur of operationele leasing is uiteraard ook mogelijk via Jaguar Fleet & Business Leasing. Onze verkoopsadviseurs staan ter beschikking voor meer informatie en verschaffen u het juiste advies m.b.t. een efficiënt beheer van uw fleet.

ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS

Volledig elektrisch, oplaadbare hybride of mild hybrid? Jaguar heeft de ideale oplossing voor u. De E-PACE en de F-PACE zijn onder meer beschikbaar met PHEV-motoren (Plug-in Hybrid Electric Véhicle) met een CO₂-uitstoot lager dan 50 g/km, wat een interessant fiscaal voordeel oplevert. De Jaguar I-PACE is onze volledig elektrische performance-SUV, goed voor een vermogen van 400 pk, een permanent beschikbaar koppel van 696 Nm, een spurt van 0 naar 100 km/u in 4,8 seconden en een actieradius tot 470 km overeenkomstig de WLTP-normen. Daarnaast zijn de Jaguar XE en Jaguar XF beschikbaar met Mild Hybrid motoren. Voor ieder wat wils!

Jaguar Financiële Leasing/Renting

FINANCIËLE LEASING / RENTING

U betaalt een huurprijs o.a. op basis van het gekozen model, het bedrag van de eerste verhoogde factuur en de looptijd van het contract. Op het einde van het contract kan u van de aankoopoptie genieten om uw Jaguar finaal aan te schaffen. Bij financiële leasing gebeurt de boeking op de balans; uw voertuig wordt dus afgeschreven. Bij financiële renting daarentegen worden uw facturen direct in de resultatenrekening geboekt (buiten balans), wat ervoor zorgt dat uw leencapaciteit niet wordt beïnvloed.

MEER WETEN

Jaguar Fleet & Business Leasing

VERHUUR OP LANGE TERMIJN

De zeer populaire en door bedrijven vaak aangewende operationele leasingformule, aangeboden door Jaguar Fleet & Business Leasing. In de maandelijkse huurprijs is een waaier aan diensten en kosten inbegrepen, zoals o.a. onderhoud, herstellingen, verzekering en diverse belastingen. De huurprijs varieert o.m. in functie van de kilometrage, de looptijd en de gekozen diensten. Ideale formule voor een perfect voorspelbare en beheersbare maandelijkse kost, waarbij quasi alles inbegrepen is.

MEER WETEN

Jaguar Classic Financiering

JAGUAR "CLASSIC" FINANCIERING

Met deze klassieke vorm van financiering (ook wel verkoop of lening op afbetaling genoemd) leent u het benodigde bedrag voor de aankoop van uw Jaguar. U kiest of u al dan niet een voorschot betaalt en bepaalt ook – binnen de wettelijke bepalingen – de looptijd van uw financiering. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag totdat uw Jaguar integraal afbetaald is, waarna hij definitief van u is.

MEER WETEN

Jaguar Privilege Financiering

JAGUAR "FLEXIFIN" FINANCIERING

Lening of afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing. Ballonfinanciering waarbij u – opnieuw volgens specifieke bepalingen – kiest of u al dan niet een voorschot betaalt en beslist over de looptijd van de financiering. Specificiteit: u bent onderhevig aan de betaling van een laatste verhoogde maandaflossing, dankzij dewelke u lagere maandaflossingen en een beter beheersbaar budget bekomt. Twee opties aan het einde van het contract: u behoudt en blijft genieten van uw Jaguar door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, of u verkoopt uw Jaguar, betaalt hiermee de laatste verhoogde maandaflossing en u kiest voor een nieuwe Jaguar. Uw ingeleverde Jaguar moet dan uiteraard in goede staat en binnen de toegestane maximale kilometerstand teruggebracht worden. Hou er rekening mee dat de laatste verhoogde maandaflossing in beide gevallen verschuldigd is.

MEER WETEN

Financiële leasing/renting, Classic en Flexifin: adverteerder en agent-gedelegeerd kredietbemiddelaar: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door AlphaCredit N.V., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Als erkend Jaguar concessiehouder treden we op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.