Jaguar Maasland
 

FINANCIËLE LEASING EN RENTING

FINANCIËLE LEASING EN RENTING

U kan kiezen voor de interessante voordelen van Financiële Leasing/Renting: geen pre-financiering van de btw, met of zonder voorschot en balanstechnische voordelen. Op het einde betaalt u enkel de overeengekomen restwaarde.

Financiering voor bedrijven

Jaguar Financial Services koopt uw Jaguar aan volgens uw specificaties. Deze wagen huurt u voor een bepaalde periode tegen een vooraf bepaald prijs. In deze prijs zijn de afschrijving en de intrest inbegrepen. Op het einde van het contract hebt u een aankoopoptie.

Wie kan een financiële leasing/renting nemen?

Financiële leasing/renting is mogelijk voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen.

Wat houdt een financiële leasing/renting juist in?

Bij een financiële leasing/renting is geen voorschot verplicht. Een financiële leasing/renting is een contract met een vooraf bepaalde restwaarde (leasing vanaf 1% tot 15%, of renting vanaf 16%), waarvoor u de wagen kan aankopen op het einde van het contract, via de aankoopoptie die u hebt.

De looptijd van een financiële leasing/renting varieert van 24 tot 60 maanden, afhankelijk van het gekozen product. De intrestvoet is vast voor de gehele contractperiode. Jaguar Financial Services is eigenaar van de wagen

Bij financiële leasing gebeurt de boeking op de balans; uw voertuig wordt dus afgeschreven. Bij financiële renting daarentegen worden uw facturen direct in de resultatenrekening geboekt (buiten balans), wat ervoor zorgt dat uw leencapaciteit niet wordt beïnvloed.

Belangrijkste voordelen

  • Vrije keuze van het model en de opties.
  • 100% financiering: met of zonder voorschot.
  • Aankoopoptie volgens gekozen product.
  • Voorfinanciering van de btw door Jaguar Financial Services.
  • Efficiënt beheer via een persoonlijke gesprekspartner: ons verkoopsteam.
  • Snelle en discrete afsluiting van de overeenkomst in samenspraak met onze verkoopsadviseurs.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Adverteerder en agent-gedelegeerd kredietbemiddelaar: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door AlphaCredit N.V., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Als erkend Jaguar concessiehouder treden we op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.