Jaguar Maasland
 

JAGUAR FLEXIFIN FINANCIERING

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

JAGUAR "FLEXIFIN": INLEIDING

Lening of afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing, ook wel naar verwezen als ballonfinanciering, die u het voordeel biedt om de maandelijkse betalingen lager te houden dankzij een laatste verhoogde maandaflossing. Dit laatste bedrag, net zoals de hoogte van het voorschot (minimaal 15% voor professionelen), bepaalt u helemaal zelf met onze verkoopsadviseurs, rekening houdend met de wettelijke bepalingen.

HOE WERKT HET?

  • Bepaal welk budget u per maand kan en wil besteden aan uw Jaguar.
  • Bespreek met onze verkoopsadviseurs welk voorschot u wil betalen (minimaal 15% voor professionelen) en wat de zgn. ballon kan zijn (d.i. de laatste verhoogde maandaflossing).
  • Zowel voor uw nieuwe als gebruikte Jaguar is een contractduur tussen 2 en 5 jaar mogelijk (het voertuig mag wel maximaal 8 jaar oud zijn bij het einde van het contract).
  • Onze concessie dient de kredietaanvraag voor u in, en na goedkeuring kan het contract starten van uw nieuwe Jaguar. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  • Jaguar Flexifin biedt u de mogelijkheid om de investering van de Jaguar van uw dromen te spreiden in lagere maandelijkse afbetalingen en een laatste verhoogde aflossing.
  • Zo kan u kiezen voor een beter uitgerust model of snellere vervanging door een nieuwe wagen.
  • Vrij te bepalen voorschot, met een minimum van 15% als professionele gebruiker.

WAT MAG U VERWACHTEN OP HET EINDE VAN HET CONTRACT?

Op het einde van het contract liggen 2 opties open voor u:

  • Vernieuwen: kies een nieuwe Jaguar in onze concessie. Verkoop ons uw huidige wagen na de bespreking van een overnameprijs of verkoop zelf uw Jaguar privé privé, en betaal hiermee de laatste verhoogde maandaflossing af.
  • Behouden: betaal de laatste verhoogde maandaflossing en geniet verder van uw huidige Jaguar.

WAT MOET U NOG WETEN?

  • Een deel van het krediet wordt uitgesteld tot het einde van de overeenkomst en als u uw voertuig wilt behouden dan bereidt u zich voor op de betaling van de laatste verhoogde maandelijkse aflossing. 

 

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Adverteerder en agent-gedelegeerd kredietbemiddelaar: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door AlphaCredit N.V., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Als erkend Jaguar concessiehouder treden we op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht. Voorschot van minimaal 15% verplicht voor professionelen.