Jaguar Maasland
 

JAGUAR MULTI OPTION FINANCIERING

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

JAGUAR "MULTI OPTION": INLEIDING

Kies voor vrijheid. Bent u niet helemaal zeker over de evolutie van de markt voor diesel, benzine, hybride of zelfs elektrisch? Laat ons het risico nemen, en slaap op beide oren.

Op basis van het door u ingeschatte aantal kilometers per jaar en de afgesproken contractduur, zullen wij als concessiehouder een gegarandeerde minimum toekomstige waarde bepalen voor uw Jaguar en uw maandbedrag bepalen. Met deze lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing kan u dit maandelijkse bedrag verder verlagen door het betalen van een voorschot, en op die manier uw nog beter budget beheersen. Na acceptatie van uw kredietdossier, kan u wegdromen in uw nieuwe Jaguar.

HOE WERKT HET?

 • U bepaalt zelf het bedrag van de financiering in functie van de netto-investering van de wagen, en in functie van uw budget.
 • De Multi Option financiering is beschikbaar voor particulieren voor alle nieuwe wagens van het Jaguar gamma (en niet voor professionelen).
 • Looptijd van het contract van 2 tot 4 jaar, met een maximum van 120.000 km aan het einde van het contract. Het aantal gereden kilometers dat u denkt te maken bepaalt de restwaarde van het voertuig.
 • Naast uw financieringscontract, ontvangt u van ons een terugkoopverbintenis op basis van de restwaarde, vastgelegd
  op het moment van het financieringsaanbod. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

 • Lage maandelijkse aflossingen.
 • Voorschot zelf te bepalen.
 • Op het einde van uw contractduur maakt u zelf de keuze:
  1. Breng het voertuig in goede staat en binnen de toegestane maximale kilometerstand terug naar onze concessie en vertrek er zonder zorgen.
  2. Betaal de laatste maandaflossing en behoud de wagen.
  3. Breng uw Jaguar gewoon terug naar onze concessie (onderworpen aan bepaalde voorwaarden; neem contact op met onze verkoopsadviseurs voor meer informatie) en rij weg met een nieuwe Jaguar. Aan de eventuele nieuwe financieringsaanvraag zijn voorwaarden verbonden.

WAT MAG U VERWACHTEN OP HET EINDE VAN HET CONTRACT?

Op het einde van het contract liggen 3 opties open voor u:

 • Inruilen: onder voorbehoud van de afwikkeling van de huidige overeenkomst, kunt u een nieuwe of gebruikte Jaguar kiezen in onze concessie met de gepaste nieuwe kredietovereenkomst, waaraan voorwaarden zijn verbonden.
 • Inleveren: aan het einde van uw contract heeft u de mogelijkheid om uw voertuig te laten overnemen door Jaguar Financial Services. Deze overnameprijs zal vooraf bepaald worden in de overeenkomst. Jaguar Financial Services zorgt voor de verkoop. Om extra kosten te vermijden, moet u de auto in goede staat en binnen de toegestane maximale kilometerstand terugbrengen.
 • Kopen: betaal de laatste verhoogde aflossing en geniet verder van uw huidige Jaguar.

WAT MOET U NOG WETEN?

 • Flexibiliteit: u bepaalt zelf de duurtijd van de overeenkomst van 2 tot 4 jaar en op het einde van de overeenkomst kiest u uit de 3 opties die u worden aangeboden.
 • Budget: u stelt uw financieringscontract op op basis van uw budget. Dankzij het betalen van een voorschot heeft u de mogelijkheid om uw maandelijkse betalingen te verlagen. 

 

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Adverteerder en agent-gedelegeerd kredietbemiddelaar: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door AlphaCredit N.V., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Als erkend Jaguar concessiehouder treden we op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.