Jaguar Maasland
 

Jaguar Maasland verhuist

JAGUAR MAASLAND VERHUIST

U KAN BLIJVEN REKENEN OP DE BESTE ZORGEN VOOR UW JAGUAR

JAGUAR MAASLAND IS VERHUISD

Beste klant,

Stilstaan past niet bij onze branche, en al helemaal niet bij onze organisatie. Wij zijn volop in beweging, net zoals de hele automobielsector. De mobiliteit van morgen wordt duurzamer, flexibeler en meer maatwerk.

Wat voor ons telt, is dat we u op elk moment de juiste oplossing én een persoonlijke service kunnen aanbieden. Daarop bereiden wij ons vandaag volop voor.

MEER WETEN

 

BELANGRIJK NIEUWS VOOR U

Op 1 maart 2022 verhuisde Jaguar Maasland naar Jaguar Maastricht. De vertrouwde gezichten verhuisden mee en heten u graag welkom.
> Afstand naar Jaguar Maastricht: 18 min.

Uiteraard bent u ook welkom in onze vestiging in Hasselt.
> Afstand naar Jaguar Hasselt: 35 min.

Wat betekent dit concreet voor u?

  • Dat enkel de locatie verandert, uw vertrouwde contactpersonen blijven op post.
  • Dat u nog steeds uw afspraak voor showroom of onderhoud vlot online kan boeken.
  • Dat het aanbod waaruit u kan kiezen nog groter is en u dit terugvindt op jlrcars.be.
  • Dat u kan rekenen op dezelfde hoge normen van kwaliteit, service en professionaliteit en ook welkom bent in onze andere Jaguar vestigingen. 
ROUTE NAAR JAGUAR MAASTRICHT

UW NIEUWE DEALERLOCATIE IN MAASTRICHT

Welkom bij Jaguar Maastricht, onze eerste stap over de grens binnen het 'JLR Limburg'-netwerk. Hier vindt u meer dan 4.300 m² vloeroppervlakte aan nieuwe en Approved wagens in een state-of-the-art pand. Wij zien u graag terug in onze nieuwe showroom! 

Maak een afspraak met onze adviseurs in de showroom of via Live Video Call als u bijkomende vragen heeft over een stock- of tweedehandswagen.

JAGUAR MAASTRICHT
Afrikalaan 31, 6199 AH Maastricht Airport, Nederland
Tel. +31 88 430 0900.

BEZOEK ONZE NIEUWE SHOWROOM

RUIME WERKPLAATS VOOR OPTIMAAL ONDERHOUD

Onze verhuis brengt uiteraard heel wat sterke punten met zich mee, zoals de nieuwe werkplaats. In een moderne werkplek met de nieuwste materialen is de ruimte zo doordacht mogelijk ingedeeld. Hiermee garanderen we een optimale doorgangtijd voor het onderhoud van uw voertuig, mede dankzij onze drive-in service. Naast de reguliere onderhoudsbeurten bent u ook bij ons aan het juiste adres voor: airco service, zomer- en winterbanden, navigatie updates, schadeherstel en diverse lakverzegeling behandelingen.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK IN MAASTRICHT

WAT TE DOEN BIJ DRINGENDE CARROSSERIESCHADE?

Kleine koetswerkschade en uw wagen is nog mobiel? Steeds welkom bij onze partner Coox Rekem-Lanaken tijdens de openingsuren zonder afspraak voor een schadeopmeting en opstart van het hersteldossier. Bij grotere schade geeft u aan de sleepdienst door dat uw wagen naar Coox Rekem-Lanaken moet afgesleept worden.

CARROSSERIE COOX
Steenweg 102
3621 Lanaken
Tel. +32 89 71 44 41.