Jaguar Maasland
 
HAAL-, BRENG- EN SHOP SHUTTLE SERVICE

HAAL-, BRENG- EN SHOP SHUTTLE SERVICE

Moet uw Jaguar binnenkort naar onze concessie komen voor een herstelling, een onderhoudsbeurt of omdat u schade heeft? Dan kunt u bij Jaguar Maasland gebruik maken van de haal-, breng- en shop shuttle service. Zo halen wij uw Jaguar bij uw thuis of op het werk op en brengen hem nadat hij in de concessie is geweest weer bij u terug. Tevens kunnen wij, wanneer u zelf de wagen aan onze concessie heeft afgezet, u brengen naar en halen van het Maasmechelen Village zodat u in tussentijd kan gaan shoppen. Omdat u en uw Jaguar belangrijk zijn voor ons!

 

Haal- brengservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf uw Jaguar weg te brengen en op te halen, kunnen wij uw auto komen ophalen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw auto bijvoorbeeld thuis of op uw werk wordt opgehaald en netjes weer terug wordt gebracht. Wij zullen uw Jaguar vervoeren op een trailer. Het gebruik maken van onze haal- en brengservice is gratis als u bij ons een werkplaatsafspraak heeft ingepland. U kunt de haal- en brengservice meteen aangeven bij het maken van een afspraak of als u al een afspraak hebt ingepland, kunt u altijd contact met ons opnemen.

PLAN WERKPLAATSAFSPRAAK

Vervangend vervoer

Onze haal- brengservice kunt u ook combineren met vervangend vervoer. Onze chauffeurs laten dan vervangend vervoer achter als ze uw Jaguar komen ophalen. In dat geval proberen wij u altijd een gelijkwaardige auto te geven aan die van u. Bent u benieuwd wat de voorwaarden van ons vervangend vervoer zijn? Contacteer ons voor meer informatie. Indien u gebruik wilt maken van vervangend vervoer kunt u dit aangeven bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Haal- en brengservice is gratis, het gebruik van vervangend vervoer is tegen betaling.

CONTACTEER ONS

Shop shuttle service

Wanneer u uw Jaguar bij bijvoorbeeld een herstelling of een onderhoudsbeurt aan onze concessie afgezet heeft, kunnen onze ervaren chauffeurs u naar Maasmechelen Village brengen zodat u in tussentijd wat winkeltjes kan bezoeken of gezellig iets kan gaan drinken of eten. Nadien komen ze u uiteraard terug ophalen. Het gebruik maken van onze shop shuttle service is gratis als u bij ons een werkplaatsafspraak heeft ingepland. U kunt de shop shuttle service meteen aangeven bij het maken van een afspraak of als u al een afspraak hebt ingepland, kunt u altijd contact met ons opnemen.

PLAN WERKPLAATSAFSPRAAK