Jaguar Maasland
 

JAGUAR ASSISTANCE

 

HULP ONDERWEG: JAGUAR ASSISTANCE  

TEL. VANUIT BELGIË : 0800/23007

TEL. VANUIT HET BUITENLAND : +32 3 253 63 62

Mocht u onverhoopt eens met pech worden geconfronteerd, dan biedt Jaguar een zeer uitgebreide en hoogwaardige noodhulp. Ons pechverhelpingsprogramma zorgt dat u snel en efficiënt weer op weg wordt geholpen. In vrijwel alle Europese landen kunt u tot 3 jaar en meer* (zonder kilometerbeperking) na de aflevering van uw wagen en 24 uur per dag gratis rekenen op de best denkbare mobiliteitsgarantie.

Hieronder leest u wat u allemaal mag verwachten wanneer u met pech wordt geconfronteerd.

In geval van nood

Is uw Jaguar door pech of een ongeval gestrand en kunt u dus niet meer rijden? Neem dan direct contact op met Jaguar Assistance. Jaguar Assistance is dag en nacht bereikbaar. U krijgt een medewerker aan de lijn die de noodhulp in gang zet.

Contactgegevens

 • Tel. vanuit België: 0800/23007
 • Tel. vanuit het buitenland: +32 3 253 63 62
 • In onze recentste modellen kunt ook Jaguar Assistance rechtstreeks bereiken vanuit de wagen via de InControl b-call knop, die zich in de plafondconsole ter hoogte van de binnenspiegel bevindt.

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, dient u de volgende gegevens bij de hand te hebben wanneer u belt:

 • Uw naam of de naam van de eigenaar van de wagen
 • De plaats waar de wagen zich bevindt
 • Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
 • Het chassisnummer (VIN) van de wagen
 • Een beschrijving van het probleem

Alle medewerkers spreken en verstaan meerdere talen en zullen binnen de voorwaarden van de hulpverlening al het mogelijke doen om u optimaal te helpen. Wij verzoeken u om in een pechgeval zelf geen maatregelen te nemen die Jaguar Assistance ook voor u kan uitvoeren. Extra kosten die u dan maakt, kunnen namelijk niet worden vergoed.

Algemene voorwaarden

Jaguar Assistance is beschikbaar in de volgende Europese landen/gebieden: Albanië, Bosnië en Herzegovina, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Republiek Ierland, IJsland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland. Financiële beperkingen kunnen in bepaalde gevallen van toepassing zijn. Voor meer informatie hierover, raadpleeg uw instructieboekje i.v.m. garanties.

Voordelen (bergen/slepen) 

 • Hulp bij pech
  Als u uw reis met uw voertuig niet kunt starten of voortzetten vanwege een technisch probleem of een stranding (brandend waarschuwingslampje) in een land waar de pechhulp actief is (zie algemene voorwaarden), zal Jaguar Assistance een reparatie ter plaatse organiseren, waar dat mogelijk is en waar telefonische assistentie niet voldoet. Als een reparatie ter plaatse niet mogelijk blijkt, zal Jaguar Assistance een sleep organiseren naar de dichtstbijzijnde, of uw eigen, officiële Jaguar concessie voor een diagnose en/of reparatie.
 • Hulp bij ongeval
  Als u uw reis met uw voertuig niet kunt starten of voortzetten vanwege een ongeluk of botsing, dan zal Jaguar Assistance een sleep organiseren naar uw dichtstbijzijnde, of uw eigen, officiële Jaguar concessie voor een diagnose en/of reparatie.

Extra voordelen

 • Vervangend vervoer
  Bij pech zal Jaguar Assistance ervoor zorgen dat u als klant kan beschikken over vervangend vervoer gedurende een periode gaande tot maximaal 3 kalenderdagen. Hou er rekening mee dat de beschikbaarheid van vervangende voertuigen afhankelijk is van de plaatselijke omstandigheden. De huurvoorwaarden zijn van toepassing volgens de regels van elk bedrijf. Het kan zijn dat men uw creditcardinformatie vraagt, afhankelijk van de lokale wetgeving die van kracht is wanneer u het vervangende voertuig in ontvangst neemt.
 • Alternatieven
  • Taxi
   Jaguar Assistance dekt de kosten voor een taxirit naar het dichtstbijzijnde treinstation, luchthaven of andere plek waar de klant afgezet wenst te worden. Jaguar Assistance dekt de kosten tot een maximum bedrag van €200,- incl. BTW.
  • Treinreis
   Jaguar Assistance dekt de kosten voor een treinreis (enkel eersteklas) tot €400,- incl. BTW per persoon.
  • Vliegreis
   Jaguar Assistance dekt de kosten voor een vliegreis (in Economy of Economy Premium klasse) tot €700,- incl. BTW per persoon.
  • Overnachting
   Mocht een extra overnachting nodig zijn, dan dekt Jaguar Assistance de verblijfskosten (voor allen die hier recht op hebben) voor een overnachting in een 4- of 5-sterrenhotel (tot € 300,- incl. BTW / nacht, inclusief ontbijt) in eigen land en maximaal zeven overnachtingen in een 4- of 5-sterrenhotel (tot € 300,- incl. BTW / nacht, inclusief ontbijt) in het buitenland.
  • Hulp bij ongeval
   In geval van een botsing of ongeluk zijn alle bovenstaande klantvoordelen van toepassing, met uitzondering van het vervangend vervoer. Dat zal voor maximaal 2 kalenderdagen beschikbaar zijn wanneer het voertuig van de klant is overgebracht naar een officiële Jaguar concessie.

Extra diensten

 • Ophalen/terugsturen van het gerepareerde voertuig (binnenland/buitenland)
  De klant kan ervoor kiezen om het gerepareerde voertuig zelf op te halen of door Jaguar Assistance het vervoer te regelen van het gerepareerde voertuig naar de woonst van de klant of een andere bestemming naar keuze.
 • Vervoer van het niet gerepareerde voertuig (binnenland/buitenland)
  Jaguar Assistance regelt het vervoer van het niet gerepareerde voertuig van de klant naar een door Jaguar erkende reparateur naar de woning van de klant of naar de bestemming van zijn keuze.
Deze extra diensten gelden zowel in het geval van hulp bij pech als hulp bij ongeval.

*Voorwaarde: u kiest jaarlijks voor een Jaguar erkend hersteller voor uw regulier onderhoud en een zomer- of wintercheck.